3/13/2013

Świeży makaron z serem pleśniowym i oliwkami i kurczakiem.

Spaghetti ze świeżego (niesuszonego) makaronu z dodatkiem chilli. Sprzedawany na tackach za trzy zł, gotuje się trzy minuty.

Sos: rozpuszczony w odrobinie śmietanki ser pleśniowy z dodatkiem oliwek i usmażonego z solą i pieprzem kurczaka.








4 komentarze:

  1. Akurat dzisiaj myślałam o przygotowaniu takiego dania. Nie znalazłam inspiracji, więc to odłożyłam, ale Twoja pasta bardzo mi się podoba. Przeczuwam makaron jutro... :)

    OdpowiedzUsuń
  2. Czyżby Lidlowy? :D Danie wygląda genialnie *_* Pozdrawiam, gingerbreath.blox.pl

    OdpowiedzUsuń
  3. Zgadza się nashelly :) Makaron konkretnie sycący, i w tym wydaniu mała porcja potrawy najada zaskakująco intensywnie :)

    OdpowiedzUsuń
  4. Ten komentarz został usunięty przez administratora bloga.

    OdpowiedzUsuń

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...